Mitä tehdä, jos deovoide sulaa?

Julkaissut Jaakko Heikkinen

Jos paikka, jossa säilytät Deovoidettasi, on päässyt kuumenemaan, voit huomata, että Vegaaninen Deovoiteesi on pehmentynyt tai peräti nestemäisessä muodossa.

Sinun pitäisi tässä tilanteessa olla panikoimatta

Deovoide on edelleen täysin käyttökelpoista.

Voiteen on joka tapauksessa tarkoitus sulaa iholle, joten voit käyttää sitä huoletta. Tuote ei mene pilalle vaikka se sulaisi ja jähmettyisi monta kertaa. Pahimmillaan osa voiteen sisältämästä kookosöljystä voi nousta voiteen pinnalle ja tässä tapauksessa sitä voi sekoittaa esim. puhtaalla lusikalla.

Mikäli haluat tuotteen taas voidemaiseen muotoon, voit

1. Sekoittaa sen puhtaalla lusikalla tai vastaavalla

2. Jäähdyttää sitä jääkaapissa vähintään 24 tunnin ajan (voit käyttää samalla tuotetta)

3. Jatkaa käyttöä normaalisti

Kovalla helteellä voi halutessasi säilyttää voidetta jääkaapissa helteiden ajan.

 

Mutta miksi 50ml Vegaaninen deovoide saattaa sulaa helteellä?

Vegaanisen deovoiteemme pohjana on mantelivaha, koska se on vegaani valinta ja monet ihmiset voivat saada iho-oireita mehiläisvahasta. Mantelivaha ei pidä deovoidetta koossa yhtä hyvin kuin mehiläisvaha ja siitä syystä Vegaaninen Deovoide alkaa sulaa 25 asteessa, alkaen kookosöljystä.

Sulaminen ei vaikuta tuotteen ominaisuuksiin tai säilyvyyteen mitenkään, mutta joissain tapauksissa kookosöljy voi nousta pintaan ja siitä syystä sekoittaminen kannattaa.

Löytyykö deovoidetta, joka olisi voidemaista myös helteisissä olosuhteissa?

Kyllä löytyy ja niitä voi tilata täältä.

Vegaaninen 50ml Deovoide on suosituin tuotteemme emmekä halua muuttaa sen koostumusta. Sen sijaan olemme tehneet siitä uuden version, joka on pakattu kätevään 35g alumiinipurkkiin. Pienemmän kokonsa ansioista sitä on kätevä kuljettaa mukana ja sen saa tilattua kirjepostina suoraan kotiin.

 

Matkakokoisen Deovoiteen reseptiä on muutettu siten, että se pysyy paremmin kasassa myös kuumissa olosuhteissa. Muuten se on yhtä tehokas ja toimiva kuin perinteinenkin vegedeo. 

Uudempi julkaisu →Jätä kommentti