YLI 50€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA ja ilmainen palautus joulun yli

Lahjavinkkejä henkilölle, jolla on jo kaikkea

Julkaissut Jaakko Heikkinen

Joulukuu on jo alkanut ja luonto hellii meitä ihanilla pikkupakkasilla. Päivät lyhenevät vielä muutaman viikon, mutta sitten alkaakin jo kevät. Ainakin itselläni syksy on mennyt niin nopeasti, että on vaikea kuvitella joulun olevan ovella jo muutaman viikon kuluttua.

Joulu tuo tullessaan ihanaa tunnelmaa ja läheisten ihmisten kanssa vietettyjä (toivottavasti) rentouttavia ja leppoisia lomapäiviä. Ainakin meidän perheessä levätään jouluna sen sijaan, että stressattaisiin siivoamisesta, tarjoiluista tai asioiden oikein menemisestä. Paras joulusiivous on se, että sammutetaan valot ja sytytetään kynttilät.

Entäs joululahjat?

Joululahjojen antaminen on kaunis ele ja tärkeä osa monen perheen juhlaa. Lahjojen antaminen on ihanaa, mutta transaktio menee sivuraiteelle, mikäli lahjansaajan hymy ja kiitos tuntuvat väkinäisiltä. Lahjahevosen suuhun ei pidä katsoa ja lahjasta pitää olla kiitollinen, mutta jos silmiin ulottumattoman hymyn taustalla on huoli siitä mihin kaappin tämäkin saadaan mahtumaan, on tilanne jouluhengen vastainen.

  

Itse olen hyvä esimerkki vaikeasti lahjottavasta henkilöstä. Vaatteita minulle ei voi oikein ostaa, koska olen herkkätuntoinen mies ja valitsen kaikki puettavat tarkasti niiden mukavuuden perusteella. Kirjoja en ehdi lukea ja tavaraa on kaapeissa enemmän liikaa kuin liian vähän. Ostan hyvin harvoin mitään itselleni, mutta jos haluan jotain, hankin sen mieluiten itse, sillä teknisten ominaisuuksia vertailu ja edullisimman hinnan metsästäminen ovat minulle suuri osa ostamisen riemua.

Miten sitten muistaa sitten minun kaltaistani hankalaa tyyppiä?

1. Lahjakortti 

Tässä ei voi mennä millään pieleen. Hankalille ihmisille voi aina ostaa lahjakortin verkkokauppaan, jossa on laaja valikoima ihania ja käytännöllisiä tuotteita. Lahjan kruunaa itse tehty kortti tai muu taideteos, johon lahjakortin koodi on kiinnitetty. Muistakaa, ettei taiteen tarvitse olla esittävää ja samalla voi kehittää vaikka uuden modernin taidesuuntauksen.

 

2. Varmasti käytännölliset tuotteet

Toinen hyvä lahjaidea on valita tuotteita, joita jokainen tarvitsee ja jotka tulevat varmasti käytettyä. Tähän kategoriaan sopivat erinomaisesti muun muassa palasaippuat ja kynttilät. Merisuolasaippua sopii kaikille ja mehiläisvahakynttilöillä voi tuoda erityistä ja perinteistä tunnelmaa, vaikka joulupöytään.

Mehiläisvahaa on käytetty kynttilöiden valmistuksessa yli 5000 vuotta, joten niitä perinteisempiä kynttilöitä on vaikea löytää. Tuhansia vuosia sitten on kynttilöitä tehty myös eläinrasvasta, mutta niiden tuoma tunnelma joulupöydässä saattaa mutristaa herkimpien perheenjäsenten feng- tai muita shuita.

 

3. Tuotteet, joita on hyvä välillä uusia

Näihin tuotteisiin kuuluvat tietysti pyyhkeet ja kylpytakit. Hyvänlaatuisetkin tuotteet menettävät tenhonsa vuosien saatossa ja välillä on mukavaa tuntea pehmeä ja raikas tunnelma iholla.

Tiesittekö muuten, että Kaurilan Sauna ja Saunatonttu by Kaurilan Sauna -kylpytakkien tuotekuvien mallit ovat yrityksemme työntekijöitä? Kuvassa allekirjoittanut ja suosikkikylpytakki (Vohveli Tontuntakki).  

 

4. Neljäs ja viimeinen vinkkiryhmä on tuotteet, joita ei koskaan ole liikaa

Tähän ryhmään nostan ehdottomasti Glerupsin ihanaiset huopatossut. Mukavia ja helppokäyttöisiä tossuja ei voi olla liikaa ja kenkien on hyvä antaa välillä levätä, vaikka sitten vain kanssaihmisten hyvinvoinnin takia.

Olen herkkä kutiamaan ja vastustan tästä syystä (periaatteen vuoksi) kaikkea villasta tehtyä. Vastustin myös Glerupsin tossuja aluksi ja otin asiakseni loukkaantua Saaralle, kun sain ensimmäisen parin lahjaksi. Itsepäisyyttäni en käyttänyt tossuja julkisesti muutamaan päivään, mutta sitten oli pakko tunnustaa, etteivät ne kutittaneet lainkaan, edes paljaissa jaloissa. Huopa myös muotoutuu oman jalan muotoon, joten tossut eivät myöskään purista mistään kohtaa.

Nykyään minulla on jatkuvassa käytössä kolme paria Glerupseja. Nahkapohjaiset avokantaiset sisäkäyttöön, kumipohjaiset avokantaiset kesäiselle pihamaalle ja umpikantaiset kumipohjaiset talveksi.

Kaurilan Saunan verkkokaupassa on maksuton vaihto ja palautusoikeus, joten tossut voi palauttaa, jos lahjansaaja on minuakin itsepäisempi.

 

 

Bonusvinkki!

Kelissä kuin kelissä toimivan sytyttimen ja tehokkaan taskulampun yhdistelmä lämmittää jokaisen mieltä ja on omani isäni suosikkiväline mökillä.

 

Toivottavasti näillä lahjavinkeillä joulustasi tulee vielä entistä rentouttavampi. 

Rauhallista joulun odotusta ja muistakaa helliä toisianne. 

Saunatonttu Jaakko

 

← Vanhempi julkaisuJätä kommentti

Huom, kommentit hyväksytään ennen julkaisemista

Suomi
Suomi