YLI 50€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA ja aina ilmainen palautus

Yritystilin ehdot

Yritystilin ehdot

Yritystilin ehdot ja jälleenmyyjien verkkokaupan käyttösopimus

1.Yleistä

Nämä tilaus- ja käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat Kaurilan saunan jälleenmyyjille tarkoitetun verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tukkutilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä Käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä Käyttöehtoja. Mikäli teemme Käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme.

2.Yhteystiedot

Kaurilan sauna Oy

Höyläämötie 18

00380 Helsinki

Suomi

+358 44 757 1432

info@kaurilansauna.fi

3. Jälleenmyyjäksi rekisteröityminen

3.1. Jälleenmyyjätilaus on mahdollista tehdä vain rekisteröityneenä verkkokaupan jälleenmyyjäasiakkaana. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä jälleenmyyjän tulee:

  1. Rekisteröityä jälleenmyyjäksi haluavaksi yritykseksi. Ilmoita yrityksesi virallinen nimi, Y-tunnus sekä muut pyydetyt tiedot. Myös vanhojen asiakkaiden tulee rekisteröityä, jotta saamme avattua tilin uuteen järjestelmään.
  2. Antaa suostumuksensa, että Kaurilan sauna Oy saa rekisteröidä yrityksen tiedot asiakasrekisteriinsä. Kaurilan sauna Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kaurilan sauna Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille.
  3. Rekisteröinnin jälkeen Kaurilan sauna Oy tarkistaa yrityksen tiedot ja tarvittaessa myös luottotiedot. Hyväksynnän jälkeen Kaurilan sauna lähettää sähköpostilla yhteydenoton josta löytyy ohjeet kirjautumiseen.

3.2. Jälleenmyyjän tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

4. Tilauksen sitovuus

4.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Ammattitaitoinen palveleva henkilökuntamme auttaa mielellään myös puhelimitse kaikissa tiedusteluihin ja tilauksiin liittyvissä asioissa arkisin klo. 10.00 -16.00 Puh +358 44 757 4132. Jälleenmyyjä sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen ja laskun vastaanottamiseksi.

4.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Kaurilan sauna Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

4.3. Jälleenmyyjällä on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osa tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu tilaus tai ilmoitus, että tilaus on lähetetty.

4.4. Jälleenmyyjän tilauksen tekemisen jälkeen Kaurilan sauna Oy:lla ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

5. Hinnat

5.1. Kaikki jälleenmyyjien tuotesivulla olevat yksikköhinnat ilmoitetaan ilman arvonlisäveroa (ALV 0%). Voimassa oleva hinta on näkyvissä verkkokaupassa, ja se ilmoitetaan euroissa (EUR). ALV 24% lisätään hintaan tuotteiden valinnan jälkeen verkkokaupan ostoskorissa.

6. Toimitus

6.1. Toimitusehto on vapaasti Kaurilan saunan toimipisteestä Helsingissä. Arvioitu toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.

6.2. Toimituskulut Suomeen Kaurilan saunan verkkokaupasta ovat 10,90€ lähimpään postitoimipaikkaan tai 12,90€ perille asti Postin express pakettina.

6.3. Mikäli tuote on ehdottomasti toimitettava tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli se on mahdollista.

6.4. Mikäli jälleenmyyjä tilaa tuotteita, joille Kaurilan sauna Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

6.5. Kaurilan sauna Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa (erikseen sopimalla myös ulkomaille). Kaikki Kaurilan sauna Oy:n toimitukset tapahtuvat Suomen Postin välityksellä.

7. Maksuehdot

7.1 Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja niihin lisätään Suomen lainsäädännön mukainen arvonlisävero.

7.2 Maksuehto on 14 päivää netto jos ei muuta ole sovittu etukäteen. Huomautusaika on 7 päivää.

7.3 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Reklamaatio

8.1 Mikäli jälleenmyyjälle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms, tulee jälleenmyyjän ilmoittaa asiasta seitsemän päivän aikana Kaurilan sauna Oy:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen info@kaurilansauna.fi tai puhelimitse +358 44 757 1432.

8.2 Jälleenmyyjän tulee huomioida, että tuotteen tehdään käsityönä ja tuotteiden välillä saattaa olla pieniä eroavaisuuksia.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Kaurilan sauna Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kaurilan sauna Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kaurilan sauna Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä kauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Suomi
Suomi