Kolminkertaisesti palkittu KIIMA-deoapplikaattori

Posted by Terhi Laakso on

KIIMA-deoapplikaattori palkittiin yhtenä vuoden 2023 parhaista kosmetiikkatuotteista Trendi-lehden, Me Naisten ja Anna-lehden toimesta.

Tämä uudelleen täytettävä deoapplikaattori on niittänyt runsaasti kiitosta ja huomiota lehdistön ja vaikuttajien keskuudessa. Vastaanotto oli innostunutta: -Miten tätä ei ole keksitty aiemmin!

"Miksei tällaista keksitty aikaisemmin" Trendi-lehti nro 10

"Paras innovaatio" Anna-lehti nro 48

 

 

Kerran käytettävät deodoranttipakkaukset tuottavat valtavat määrät jätettä

Deodorantti on päivittäin käytettävä tuote, ja deodorantti-teollisuus tuottaa vuosittain yli kuusi miljoonaa kiloa muovijätettä.*

Vuosittain pois heitettyjen deodoranttien määrä pelkästään Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa on kolme miljardia.**

Suomalainen Kaurilan Sauna ja kanadalainen KIIMA tarjoavat vastuullisen, uudelleentäytettävän vaihtoehdon deodoranttien käyttäjille. Kiiman suunnitteleman tyylikkään deodoranttiapplikaattorin ja Kaurilan Saunan sitä varten kehittämän ja valmistaman 100-prosenttisesti vegaanisen deopalan.

"Kuinka nerokas ja vieläpä puoliksi suomalainen" Me Naiset -lehti nro 50

 

Kanadalainen Kiima kehittää kestäviä ja ympäristövastuullisia ratkaisuja, jotka korvaavat päivittäiset kertakäyttöiset tuotteet

Vuonna 2020 yhtiö esitteli kaksi vuotta kestäneen tuotekehittelyn tuloksena innovatiivisen ratkaisun kertakäyttöisille deodoranttipakkauksille: uudelleentäytettävä deodoranttiapplikaattori on helppo tapa pienentää omaa hiilijalanjälkeä ja vähentää kaatopaikoille kerääntyvän ja luontoa häiritsevän roskan määrää. Kiiman applikaattorit valmistetaan sertifioidussa, ympäristövastuullisessa tehtaassa Granbyssä.

Applikaattoreissa käytettävien deodoranttitäyttöpakkausten osalta Kiima tekee yhteistyötä vain tunnettujen ja tunnustettujen luonnontuotealan yritysten kanssa. Tähän mennessä Kiima on tehnyt yhteistyötä Green Beaverin ja The Unscented Companyn kanssa Kanadassa, Pretty Frankin kanssa Yhdysvalloissa ja The Green Emporiumin ja Kisupun kanssa Ranskassa. Yhteistyö suomalaisen Kaurilan Saunan kanssa alkoi alkuvuonna 2021.

Yhdessä kohti yhteistä päämäärää

Kaurilan Sauna on Saara Heikkisen vuonna 2009 perustama luonnonkosmetiikka- ja saunatuoteyritys. Yhtiö pyrkii noudattamaan kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita, ja mm. tuotteiden ja pakkausten suunnittelun jokaisessa vaiheessa otetaan huomioon luonnonmukaisuus, tehokkuus ja ympäristöystävällisyys.

”Etsimme vastausta asiakkailtamme tulleeseen kysymykseen, olisiko mitään keinoa käyttää Kaurilan Saunan deodoranttia ilman että tuotetta tarvitsisi levittää sormin. Löysimme netistä Kiiman applikaattorin. Kanadalaiset ihastuivat puolestaan valmistamaamme deodoranttiin, joten yhteistyö voitiin aloittaa”, Saara Heikkinen kertoo.

Kiima-applikaattorissa käytettävä Kaurilan Saunan tehokas ja 100-prosenttisesti vegaaninen deopala valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista raaka-aineista Helsingin Pitäjänmäessä. ”Hankimme mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet Suomesta ja lisäksi varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet on tuotettu ympäristöä kunnioittaen. Deopala on ns. zero waste -tuote, sillä tuotteen pakkaus on kierrätettävää pahvia”, kertoo Saara Heikkinen.

Kaurilan Saunan deopala pitää kainalot raikkaina ja hien hajun poissa samalla kun sen sisältämät kookosöljy ja sheavoi hoitavat kainaloiden herkkää ihoa. Tuote toimii erittäin hyvin myös rankemmissa olosuhteissa, joten Kaurilan Saunan deopala on luotettava kumppani myös treeneihin, retkille tai illanviettoon. Riittoisaa ja tehokasta deopalaa käytetään normaalin deostickin tapaan, ja KIIMA-applikaattorin voi täyttää aina uudelleen.

 

KIIMA-applikaattori ovh 17,90 €

Applikaattorin värivaihtoehdot: Hiili. Puuteri, Roosa, Minttu, Salvia

 

Kaurilan Sauna x Kiima Deopala 45g, ovh 9,90 €

Deopalan tuoksuvaihtoehdot: piparminttu, appelsiininkukka, hajusteeton

 

Kiima

https://kiima.co

Instagram @kiima.co

Lähteet:

* https://www.euroscientist.com/environmental-effects-of-deodorant/

** https://beautymatter.com/articles/just-the-numbers-plastic-beauty-wastage-data

← Older Post Newer Post →Leave a comment