Kaurilan Saunan Alppiruusu-vartalovoi palkittiin vuoden parhaana

Posted by Terhi Laakso on

Tunnustusta saaneen, kotimaisen pienyrityksen valmistaman vartalovoin salaisuuksia ovat sinnikäs kehitystyö, korkealaatuiset raaka-aineet ja rakkaus alppiruusuja kohtaan.

Paras vartalovoide: Kaurilan Saunan Ihana Alppiruusu Vartalovoi - suomalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa

Kauneus & Terveys -lehti valitsi kesäkuun alussa Kaurilan Saunan Alppiruusu-vartalovoin “Parhaaksi vartalovoiteeksi” seuraavin peruisteluin: “Kotimainen, hurmaavan tuoksuinen vartalovoi sisältää ruusunmarja-, jojoba- ja arganöljyä. Huolimatta kermaisen täyteläisestä koostumuksestaan voide imeytyy ihoon hetkessä, ei tahmaa ja jättää vartalon uskomattoman pehmeäksi. Se on täydellinen auringon, vesileikkien ja saunomisen kuivattamalle iholle.”

Kauneus & Terveys -lehti nro 7 - 10 parasta luonnonkosmetiikkatuotetta

Kaurilan Sauna on kotimainen, Saara Heikkisen omistama perheyritys, jonka luonnonkosmetiikkalaatuiset tuotteet valmistetaan käsityönä Helsingin Pitäjänmäellä. Kaurilan Saunan tuotteet kehittää yrityksen perustaja Saara Heikkinen, jolle Alppiruusu-vartalovoin saama tunnustus tuli täytenä yllätyksenä:

Saara Heikkinen Kaurilan Saunan perustaja ja toimitusjohtaja

 

 

 

-Tuntuu hyvältä huomata, että ihmiset arvostavat työtäni ja kehittämäni tuotteet tuovat heille iloa. Tämä palkinto inspiroi tekemään uusia hyviä tuotteita, Saara Heikkinen toteaa.

 

 

 

 

 

Saara Heikkinen arvelee Alppiruusu-vartalovoin suosion suurimmaksi salaisuudeksi sen erityislaatuisen koostumuksen, jota myös Kauneus & Terveys -lehden raati kehui: siinä missä monesta muusta vartalovoista ihon pintaan jää rasvainen tunne, Kaurilan Saunan Alppiruusu-vartalovoi imeytyy ihoon yhdessä hujauksessa.

Täydelliseksikin kehuttua koostumusta ei keksitty yhdessä yössä vaan reseptiä hiottiin “noin miljardin” testierän avulla — kunnes viimein paras mahdollinen versio oli valmis. Hurmaavan tuoksuinen Alppiruusu-vartalovoi tuntuu samettisen pehmeältä jo purkista otettaessa ja sen siveleminen iholle saa hyvän olon hiipimään kehoon. Myös Saara Heikkinen tietää tämän: hänellä onkin tapana iltaisin suihkun jälkeen levitellä iholleen rhododendronin tuoksuista vartalovoita, josta tulee kokonaisvaltaisesti leppoisan raukea, hemmoteltu olo. 

Kaurilan Saunan Alppiruusu-vartalovoi onkin muutakin kuin ensiluokkainen ihonhoitotuote; se on moniaistillsesti hoivaava hemmottelutuote parhaasta päästä.

Saara Heikkinen on todellinen alppiruusufani, joka juuri istutti kotipihaansa 12 rhododendron-pensasta lisää. Saara on myös Rhododendron-kerhon jäsen - ja kerrassaan hurmaantunut alppiruusun metsäisen havuisesta, mystiseksikin kuvaillusta tuoksusta. Sen aistimiseen onkin näin alkukesästä viljalti mahdollisuuksia; kenties Suomen parasta antia tarjoilee Helsingin Haagassa sijaitseva Alppiruusupuisto.

Kuivaihoisten pelastus

Kaurilan Saunan vartalovoit kosteuttavat ja ravitsevat tehokkaasti rutikuivaakin hipiää. Itsekin kuivaihoiseksi tunnustautuva Saara kehittikin täyteläiset vartalovoit juuri asiakkaiden toiveiden tuloksena: heistä moni ei ollut löytänyt etenkään talvi-iholleen tarpeeksi ravitsevaa luonnonkosmetiikkavoidetta. 

Ennen vartalovoin kehittämistä Saara oli hoitanut ihoaan shea- eli karitevoilla varsin tyytyväisenä. Hyvien käyttökokemusten johdosta shea-voi pääsikin vartalovoin yhdeksi raaka-aineeksi. Sen lisäksi reseptiin lisättiin kolme luksusluokan kasviöljyä; ruusunmarjaöljyä, jojobaöljyä ja arganöljyä. Liiallista rasvaisuuden tunnetta taittamaan Saara lisäsi joukkoon hieman arrow-juurta.

Suureen suosioon kivunneet vartalovoit ovat olleet nyt myynnissä noin vuoden verran. Kaurilan Saunan tuotteita voi ostaa yrityksen oman verkkokaupan lisäksi lukuisista muista verkkokaupoista sekä luonnonkosmetiikkaa myyvistä eko-, terveys- ja sisustuskaupoista.

Annamme lisätietoja ilomielin:

Saara Heikkinen, saara@kaurilansauna.fi, puh. 050-597 3359

 

← Older Post Newer Post →Leave a comment