Ylelliset vartaloöljyt saavat ihosi iloiseksi

Posted by Terhi Laakso on

 

Kaurilan Saunan vartaloöljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

Kaurilan Saunan nopeasti imeytyvissä vartaloöljyissä ihoasi hoitaa kasviöljyjen parhaimmisto.

Kaurilan Saunan vartaloöljyjen tarina juontaa juurensa tuoksuttomasta kookosöljystä, joka oli ollut Saaran vakio-ihonhoitotuote jo vuosien ajan. Vartalovoita kehitellessään hän ihastui arganiaöljyn erinomaisiin vaikutuksiin ja nopeaan imeytyvyyteen.

Tästä hurmaantuneena Saara päätti kehittää vartaloöljyn, joka sisältäisi runsain määrin öljyistä täydellisimmäksikin kutsuttua arganiaa tuota ihanaa luonnon kultaa. E-vitamiini- ja antioksidanttirikkaana arganiaöljy on erinomainen valinta myös kuivalle ja atooppiselle iholle, jota se uudistaa, ravitsee ja hoitaa tehokkaasti. 

Arganiaöljyn kavereiksi Kaurilan Saunan vartaloöljyyn valikoituivat entsyymirikas, ihoa pehmentävä, uudistava ja kirkastava papaijaöljy sekä jojoba-, manteli- ja oliiviöljyt. Ylellinen öljyseos hurmasi heti niin tekijänsä kuin lukuisat asiakkaatkin.
Nykyisin Kaurilan Saunan vartaloöljyjä on saatavilla neljänä versiona, jotka ovat ihanasti viilentävä piparminttu, virkistävä rosmariini, iloa kirvoittava appelsiini ja rauhoittava laventeli.


Laventeliöljy rentouttaa, rosmariiniöljy virvoittaa ja piparminttuöljy viilentää kesähelteillä

Sekä öljyhieronta että vartaloöljyjen kiireetön siveleminen iholleen ovat hyvän mielen hemmotteluhetkiä, jotka auttavat pysähtymään tähän hetkeen kiireisenkin arjen keskellä. Myös ruuhkavuosien pyörteissä on tärkeää muistaa hemmotella itseään säännöllisesti; meistä jokainen on kaiken hyvän arvoinen.


Saara käyttää itse laventelilta tuoksuvaa vartaloöljyä etenkin saunomisen jälkeen:
- Minusta on ihanaa hieroa öljyä lämpimälle iholle. Tämä rutiini rauhoittaa, rentouttaa ja valmistelee suloisiin uniin.

Joinain aamuina Saara sipaisee piristävää rosmariini-vartaloöljyä iholleen; öljy imeytyy vikkelästi, joten vaatteet voi pukea päälleen oitis öljyämisen jälkeen.

- Vartaloöljymme sopivat mainiosti myös hierontaöljyiksi, Saara vinkkaa ja jatkaa ylistäen hemmottelevan hieronnan rentouttavia vaikutuksia. 


Saaran omat suosikit vartaloöljyistä ovat rauhoittava laventeli ja virkistävä rosmariini. Kesähelteillä lempiöljyksi kohoaa viilentävä piparminttu.

 Kaurilan Saunan vartaloöljyt

Samettisen pehmeä iho vartaloöljyjen käytön tuloksena

Kaurilan Saunan vartaloöljyt hemmottelevat ja ravitsevat myös herkkää ihoa. Aidoilla eteerisillä eli hahtuvilla öljyillä rikastetut öljyt pehmentävät ihosi samettisen tuntuiseksi. Vartaloöljyt kannattaa levitellä iholleen saunomisen tai suihkun jälkeen, jolloin ne imeytyvät parhaiten.

Ihoa tehokkaasti kosteuttavissa ja ravitsevissa Kaurilan Saunan vartaloöljyissä hyvinvointisi puolesta ahertaa tarkoin valittu joukko hyvin imeytyviä kasviöljyjä.

Ylellistä tehoa Kaurilan Saunan vartaloöljyihin ammennetaan mm. kallisarvoisesta arganiaöljystä, jonka uudistavat vaikutukset ovat vertaansa vailla! Ihoa elvyttävä arganiaöljy auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja sitä voidaan käyttää myös esimerkiksi akne- ja raskausarpien hoitoon.Etenkin herkän ja kuivan ihon hoivaajana mainetta niittänyt manteliöljy imeytyy ihoon täydellisesti, joten se toimii erinomaisesti suihkun tai kylvyn jälkeisenä ihon kosteuttajana. Ravinteikas ja hellävarainen manteliöljy sisältää runsaasti mm. E-ja A-vitamiineja sekä tyydyttymättömiä rasvahappoja, proteiineja, kaliumia ja sinkkiä sekä muita tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. 

Ihoa tehokosteuttava oliiviöljy taistelee antioksidanttiensa voimin oksidatiivista stressiä vastaan — sinun ihosi hyvinvoinnin puolesta. Ihoa suojaava oliiviöljy sisältää antioksidanttien lisäksi m. runsaasti A-, D-, E-, ja K-vitamiineja. 

Kutiavaa ja herkkääkin ihoa lempeästi rauhoittava papaijansiemenöljy lievittää tulehduksia ja vähentää ihon punoituksia. Arvokas ja arvostettu papaijaöljy sisältää runsaasti vitamiineja, antioksidantteja sekä muita entyymejä. Siinä on runsaasti sekä omega 3- ja omega 6 -rasvahappoja, A-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa luonnollisesti kuorivaa papaiini-entsyymiä. 

Kaurilan Saunan vartaloöljyissä on mm. manteliöljyä.

Ihanan täyteläinen jojobaöljy sopii ihon oman rasvan kaltaisena erinomaisesti kaikille ihotyypeille. Erinomaisesti imeytyvä ja ihoon tehokkaasti kosteutta sitova jojobaöljy sisältää iholle hyödyllisiä antioksidantteja, kuten E- ja B-vitamiineja.


Ensiluokkaisen koostumuksensa ja hurmaavien tuoksujensa ansiosta on selvää, etteivät Kaurilan Saunan vartaloöljyt ole mitä tahansa ihoöljyjä. Ne ovat hemmottelevia hoitajia, jotka tekevät arjesta lempeämmän ja saavat ihosi voimaan entistäkin paremmin. Testaa ja ihastu itsekin - vartaloöljyjemme apajille ampaiset tästä!

 

Ihana Appelsiini vartaloöljyPirteä Piparminttu VartaloöljyRaikas Rosmariini VartaloöljyLempeä Laventeli Vartaloöljy

← Older Post Newer Post →Leave a comment