Vartalovoit: hemmottelevaa hoitoa koko keholle

Posted by Terhi Laakso on

Kaurilan Saunan vartalovoit ja -öljyt ravitsevat ja uudistavat ihanaa ihoasi.

Kaurilan Sauna vartalovoi on kotimaista ja käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa.

Iho on ihmisen suurin elin, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Iholle levitetyt aineet imeytyvät ihon pintakerroksiin, jonka vuoksi ei ole ollenkaan yhdentekevää, millaisia aineita iholleen sivelee. Kaurilan Saunan hemmottelevat ja hoitavat tuotteet ovat luonnonkosmetiikkalaatuisia ja ne tehdään käsityönä Helsingin Pitäjänmäessä. Aidoista aineksista tehonsa ammentavia vartalonhoitotuotteita suosimalla teet hyvää itsellesi ja tuet samalla myös kotimaista pienyritystä.

Täyteläiset vartalovoit ovat kuivaihoisen pelastus ja hemmottelutuotteita parhaasta päästä

Kaurilan Saunan vartalovoi on rutikuivankin ihon ylin ystävä. Tehokosteuttavan koostumuksensa ansiosta se tuo nopeaa apua ja ylellistä hemmottelua kosteusköyhällekin iholle. Koostumukseltaan runsas vartalovoi kosteuttaa tehokkaasti samalla kun sitä ryydittävät eteeriset öljyt hellivät aisteja lempeästi. Erityisen mieluisia tuoksuja vartalovoit kehittäneelle Kaurilan Saunan Saaralle ovat alppiruusu ja rosmariini, joista on aistittavissa metsäistä raikkautta. Onkin luonnollista, että juuri alppiruusu- ja rosmariinivartalovot ovat hänellä päivittäisessä käytössä.

Saara kehitti täyteläiset, ihoa ravitsevat vartalovoit Kaurilan Saunan repertuaariin asiakkaiden lukuisten toiveiden tuloksena. 

- Innostuin kovasti vartalovoi-asiasta myös siksi, että itselläni on hyvin kuiva iho etenkin talvisin, Saara kertoo.


Jo vuosien ajan hän oli hoitanut ihoaan ravinteikkaalla shea- eli karitevoilla varsin hyvin tuloksin. Olikin luonnollista, että karitevoi valikoitui vartalovoiden yhdeksi raaka-aineeksi. Sheavoin lisäksi Saara päätti lisätä joukkoon kimaran upeita, ihoa helliviä öljyjä; ruusunmarjaöljyä, jojobaöljyä ja arganiaöljyä. Jotta vartalovoi ei tuntuisi liian rasvaiselta, hän lisäsi mukaan arrow-juurta.
Ihanteellinen resepti ei kehkeytynyt silmänräpäyksessä vaan vartalovoiden kehittäminen vaati paljon työtä ja useita koe-eriä. Lopulta täydellinen koostumus löytyi ja täyteläisen riittoisat, hurmaavilta tuoksuvat vartalovoit ihastuttavatkin nyt kaikkia ihonsa hyvinvoinnista ja hemmottelusta kiinnostuneita.


Saaran mielestä ylellisen tuntuinen vartalovoi on nimenomaan todellinen hemmottelutuote:

- Rakastan levittää vartalovoita iholleni etenkin iltaisin ennen nukkumaan menoa. Minulla tulee siitä hoivattu ja hyvä olo.

Katsaus vartalovoiden hyvää tekeviin raaka-aineisiin

Ravitsevina tehoaineina Kaurilan Saunan vartalovoissa vaikuttaa shea- ja kaakaovoin lisäksi ylivertainen yhdistelmä tarkoin valittuja kasviöljyjä, jotka hellivät ja hoitavat ihoa lempeästi mutta tehokkaasti.

Vartalovoin tehoaineena vaikuttava ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti omega-rasvahappoja ja A-vitamiinia ja polyfenoleita. Huippuravitseva ruusunmarjaöljy elvyttää nuutuneenkin ihon tehden siitä hehkuvan ja elinvoimaisen näköisen. Kollageenintuotantoa vireyttävän vaikutuksensa ansiosta ruusunmarjaöljy lisää ihon kimmoisuutta ja auttaa ihoa uudistumaan.

Ihoon erinomaisesti imeytyvä jojobaöljy sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Ihoa pehmentävä ja ravitseva jojoba sisältää iholle hyödyllisiä antioksidantteja, kuten E- ja B-vitamiineja sekä hyödyllisiä mineraaleja, jotka suojelevat vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta.

“Ihonhoidon ihmeöljyksikin” tituleerattu, kallisarvoinen arganöljy korjaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. E-vitamiini- ja antioksidanttrikas, ylellisen tuntuinen arganiaöljy ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä ja lisää ihon kimmoisuutta. 

Kaurilan Saunan vartalovoin hyvää tekevät vaikutukset pääsevät oikeuksiinsa, kun sivelet sillä vartalosi ihon suihkun tai saunomisen jälkeen. Anna vartalovoin imeytyä ihoosi ja nauti sametinpehmeästä tunteesta ja hyvästä olosta! 

← Older Post Newer Post →Leave a comment