Vastuulliset yrityslahjat tilaat helposti Kaurilan Saunan apajilta: aidosti ilahduttavia elämyksiä hyödyllisistä käyttötuotteista

Posted by Terhi Laakso on

Kaurilan Saunan laajasta valikoimasta saat kätevästi tilattua taatusti tykätyt ja varmasti vastuulliset lahjat niin yhteistyökumppaneiden kuin henkilökunnankin ilahduttamiseen. 

Ajat ovat muuttuneet; enää nykyään ihmiset eivät ilahdu turhasta krääsästä vaan vastuulliset käyttötuotteet ovat suurimmalle osalle mieluisampi lahja. Tämä on yksi syy siihen, miksi entistä useampi päättäjä tilaa nykyään yrityslahjat Kaurilan Saunan laajasta valikoimasta.

Itse käsityönä Helsingin Pitäjänmäessä valmistamamme tuotteet ovat ihania käyttötuotteita, jotka eivät toden totta jää nurkkiin pyörimään tai kaapin perukoille pölyttymään. Tuotteitamme suosimalla ilahdutat varmasti ja samalla tuet kotimaista pienyritystä. 

Kaurilan Saunan tuotteiden hankkiminen yrityslahjaksi onkin selkeä arvovalinta; eettisiä ja ekologisia tuotteita valitsemalla yrityksesi osoittaa tukevansa konkreettisesti kestävään elämäntapaan liittyviä arvoja. Maailmaa muuttavia valintoja tekemällä vastuullisuus ei jää pelkän puhumisen tasolle. Yrityslahjat ovat loistava tilaisuus laittaa hyvä kiertämään; pienilläkin teoilla on merkitystä parempaa maailmaa rakennettaessa.

 Kaurilan Saunan jalkakylpytabletit valmistetaan käsityönä alusta loppuun Helsingin Pitäjänmäessä.

Lahjavaihtoehtoja moneen tarpeeseen ja tilanteeseen

Vaikka valikoimissassa onkin monenlaisia valmiiksi koottuja paketteja (niistä tarkemmin tämän jutun lopussa), räätälöimme mielellämme myös yksittäisistä tuotteista kullekin yritykselle täydellisesti sopivan kokonaisuuden.

Valmiiksi kuratoiduista tuotepaketeistamme suosituimpia ovat jalkakylpytabletteja sisältävät kokonaisuudet, kuten Ihanat jalat -tuotepaketti. Jalkoja hellivien pakettien suursuosion syynä lienee niiden käyttökelpoisuuden lisäksi kauneus eikä edullisesta hinnastakaan varmasti ole haittaa. Jokaisen koipia hellimään sopivat tuotepakkaukset ovatkin helppo ja takuuvarma valinta niin henkilökunnan kuin yhteistyökumppaneidenkin iloksi! 

 

Ekologinen ja kotimainen yrityslahja ja liikelahja sisältää raikkaan jalkavoiteen ja jalkakylpytabletit.

Tilaaminen on helppoa, palvelumme joustavaa ja toimituskin ripeää

Yrityslahjat voit käytännössä tilata kätevästi Kaurilan Saunan yrityslahja-verkkokaupasta ja ne toimitetaan ennakkolaskulla (ellei toisin sovita). 

Jos haluat tuotteet valmiiksi paketoituina, tulee tilausta tehdessä ostoskoriin lisätä tuotteiden pakkaus. Näin tiedämme hoitaa homman sutjakasti maaliin tarkoituksenmukaisella tavalla. Huomaathan, että paketointi mahdollistaa myös yksilöllisemmän personoinnin; niin halutessasi esimerkiksi liimaamme mielellämme tuotteisiin/ pakettiin yrityksesi oman tarran tai lisäämme lahjan mukaan yrityksen oman tervehdyksen — tai mitä sitten ikinä keksitäänkään!

 Yrityslahjat voidaan paketoida paketointipalvelussamme.

Toimitamme mielellämme niin sovittaessa yrityslahjat myös suoraan perille kunkin saajan kotiin. Silloin lahjojen hintaan lisätään paketointi- ja toimituskulut.

Tilauksen tekemisen jälkeen sujahtaa sähköpostiisi välittömästi tilausvahvistus. Laskukin saapuu pian; heti, kun olemme rekisteröineet tilauksesi järjestelmäämme. Kun lasku on maksettu, toimitamme tilauksesi kiitollisena ja viiveettä.

Jos tahdot saada laskun verkkolaskuna, ilmoitathan tilausta tehdessäsi yrityksesi verkkolaskutusosoitteen Lisätietoja-kohdassa.

Voit tilata yrityslahja-verkkokaupastamme myös ilman y-tunnusta; tämän ansiosta esimerkiksi avioliiton satamaan purjehtinut hääpari saa tilatuksi kauniit kiitoslahjat vierailleen. 

Meille on kunnia-asia toimittaa tilatut yrityslahjat ripeästi perille. Toimitusaika 50-100 lahjaa/tuotepakettia tilattaessa on noin viikon verran mutta isommat määrät kannattaa tilata aiemmin. Ennakointi kannattaa; suosittelenkin olemaan lahjojen kanssa liikkeellä mahdollisimman hyvissä ajoin. Näin varmistat sen, että saat ilahdutetuksi ihmisiä juuri niillä tuotteilla, joilla tahdot. Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä itse, ja vaikka kuinka aherramme, vierähtää esimerkiksi saippuaerän valmistumisessa aikaa nelisen viikkoa.

Joulu on luonnollisesti lahjasesongeista muhkein ja siksi etenkin pukinkonttiin sujautettavien yllätysten kanssa kannattaa olla varhain valppaana. Selvää on, että mitä aikaisemmin lahjansa tilaa, sitä varmempaa on, että ne ehtivät ajoissa perille. Koska joulunalusaika on Kaurilan Saunan saunatontujen kiireisintä aikaa, olisi joululahjatilaukset hyvä tehdä jo lokakuun puoleen väliin mennessä. Tietysti palvelemme ilolla myös mattimyöhäisiä parhaan kykymme mukaan peliä ei siis ole tyystin menetetty, vaikka tilaus putkahtaisi myöhemminkin. 

Innosta ja ilahduta Kaurilan Saunan tuotepakettien avulla!

Ideoin itsekin innolla yritysten kiitos- ja joululahjoja asiakkaiden auttaminen on puuhista parasta! Appelsiininkukan eli nerolin tuoksuisia hemmottelutuotteita sisältävä Aurinkoinen hemmottelupaketti on yksi suosikeistani henkilökunnan joululahjaksi. Tämä tuotepaketti on erinomainen valinta esimerkiksi naisvaltaisen työpaikan ahertajille ja yhtälailla myös yhteistyökumppaneille. Hemmottelupaketin sisältämät jalkakylpytabletit ja jalkavoide hoitavat hellien jalkoja samalla, kun suloisesti appelsiininkukilta tuoksuva deodoranttivoide pitää kainalot raikkaina koko päivän. Työpaikan miehille voi antaa lahjaksi vastaavan paketin raikkaan piparmintun tuoksuisena.

Aurinkoinen hemmottelutpaketti on suosittu idea yrityslahjaksi tai liikelahjaksi. Raikas piparminttuinen hemmottelupaketti sopii erinomaisesti myös miehille.

Aivan erinomainen kiitoslahja yhteistyökumppaneille on myös esimerkiksi  Saunomisen ihanuus -tuotepaketti ovathan suomalaiset tunnetusti saunakansaa! Tervaista löylytuoksua, käsityönä valmistamaamme merisuolasaippuaa ja kotimaista saunaturvetta sisältävä setti on varmasti mieleinen ja käyttöön tuleva kokonaisuus,  joka ilahduttaa kaikenlaisia ihmisiä yrityksen toimialasta riippumatta. 

Saunomisen ihanuus -tuotepaketti sopii liikelahjaksi kenelle vain.

Lahjan ei tarvitse aina olla iso vaan jo pienellä eleellä voi olla suuri vaikutus. Kauniisti pakatut jalkakylpytablettimme ovat todella suosittu tsemppi- ja kiitoslahja; pieneen pakkaukseen on sullottu suuri ajatus itsensä hellimisen, arvostamisen ja palautumisen tärkeydestä. Jalkakylpytabletit tarjoavat ylellisen tuntuista, ihanaa hemmottelua kaikenikäisille miehille ja naisille. Saatavilla on useita tuoksuvaihtoehtoja ja erinomaista on, että määräedun saa hyödynnetyksi myös keräämällä alennuksiin oikeuttavan määrän eri tuoksuvaihtoehdoista.  

Yrityslahja-apajillemme pääset kätevästi tästä:

Jalkakylpytabletit ovat edullinen ja suosittu henkilökuntahja ja liikelahja.

 

← Older Post Newer Post →Leave a comment