Kaurilan Saunan Tontut

Kaurilan Saunan perustaja

Saara Kaivola

Olen Saara, Kaurilan Saunan perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja. Vastaan Kaurilan Saunalla myymälästä, tuotannosta, tuotekehityksestä ja myynnistä. Pienessä yrityksessämme tuuraan luonnollisesti myös jokaisessa muussa tehtävässä tarpeen tullen. 

Minulle on tärkeää, että valmistamme käsityönä aitoja, käyttäjilleen iloa tuovia tuotteita ihmisiä ja luontoa kunnioittaen. Rehellisyys ja läpinäkyvyys ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja ja seison tuotteiden takana rinta rottingilla.  Olen tyytyväinen, että olen voinut omalla tekemisellä luoda kivan työpaikan itseni lisäksi myös muille saunatontuille. On todella paljon mukavampaa, kun työkavereina on sieluttomien ja kylmien koneiden sijaan ihania ihmisiä. 

Tuotantopäällikkö

Maili Lydecken

Olen Maili ja työni on valmistaa Kaurilan Saunan hemmottelevia ja hoitavia tuotteita. Toisinaan työskentelen myös Kaurilan Saunan myymälässä ja verkkokauppatilausten pakkaamisen parissa. Hommiini kuuluu myös saunatontturetkien järjestäminen ja pakettien vieminen postiin. 

Myymälä & Tuotteiden pakkaus

Amina Hilden

Olen Amina ja työskentelen Kaurilan Saunan ihanassa kivijalkakaupassa myyjänä ja tuotannon puolella pakkaajana. Vapaa-ajallani tykkään joogailla.

Myymälä ja pakkaus

Roosa Kataja

Olen Roosa ja työskentelen Kaurilan Saunan inspiroivien tuotteiden parissa sekä tuotannossa että Munkkiniemessä sijaitsevassa kivijalkakaupassa. Tykkään kovasti tehdä töitä Kaurilan Saunan innostavien tuotteiden parissa! Arvostan myös vapautta, jota työni mahdollistaa. Harrastan vapaa-ajalla paljon kaikkea; tanssin, lenkkeilen, saunon ja uin avannossa.

Virkistystoiminnan johtaja

Olavi Ensimmäinen

Olen Olavi Ensimmäinen ja vastaan Kaurilan Saunalla työhyvinvoinnista ja virkistystoiminnasta. Erityinen vahvuuteni on esimerkillä johtaminen; lepään ja virkistäydyn mahdollisimman paljon. Viimeaikoina olen myös kunnostautunut somessa arvontapäällikkönä - hoidin nimittäin koko joulukalenterin arvonnan joulukuussa 2022 ja homma meni niin nappiin, että saan jatkaa arvontoja myös tulevaisuudessa. 

Tuotteiden valmistus ja pakkaus

Morteza Akbari

Olen Morteza ja valmistan tuotteita Kaurilan Saunalla. Tykkään tehdä käsilläni ja rakastan eläimiä. Vapaa-ajalla ulkoilen ja käyn kuntosalilla. 

Markkinointipäällikkö

Terhi Laakso

Olen Terhi Laakso ja minulla ilo työsennellä Kaurilan Saunalla markkinoinnin ja pakaussuunnittelun parissa muumana päivänä viikossa. Olen itsekin yrittäjä ja intohimoni on auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä markkinoinnin asioissa. Arvostan luonnonkosmetiikkaa ja erityisesti kotimaista käsityötä. Olen superinnoissanni saadessani työskennellä tällaisten ihanien tuotteiden parissa.