YLI 50€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA ja aina ilmainen palautus

Tarinamme

Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikka ja saunatuotteet saivat alkunsa vuonna 2009, kun Saara Heikkinen perusti yleisen Kaurilan saunan Helsingin Vanhaan Meilahteen yli 100-vuotiaaseen entiseen tuparakennukseen.

Toiminnan alkaessa Saaran ajatuksena oli, että perinteisen suomalaisen saunanautinnon viimeistelisivät hellävarainen luonnonkosmetiikka ja ihanat pellavaiset pyyheliinat.

Hän etsi kauniisti palavia kynttilöitä, sopivia pyyheliinoja ja hajusteettomia herkän ihon saippuoita, mutta mieleisiä tuotteita ei löytynyt kauppojen tarjonnasta. Saara ryhtyi tuumasta toimeen, kehitti ja toteutti ideoitaan testaten tuotteita omalla herkällä ihollaan sekä kuunnellen saunavieraiden toiveita. Saunavieraat pitivät tuotteista ja halusivat ostaa niitä itselleen ja lahjoiksi ystävilleen.

Nykyisin näitä tuotteita on myynnissä omassa verkkokaupassa, myymälässä, sekä useilla jälleenmyyjillä eri puolella Eurooppaa. Kaikki Kaurilan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista raaka-aineista käsityönä Helsingissä. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja niistä löytyy paljon vaihtoehtoja myös vegaaneille ja hajusteherkille. Kokeile, hemmottele itseäsi ja ihastu!

Suomi
Suomi