Tarinamme

Hei,

Olen Saara, Kaurilan Sauna Oy:n perustaja ja omistaja.

Kaurilan Sauna syntyi, kun perustin yleisen saunan Helsingin Meilahteen vuonna 2009. Halusin tarjota saunavieraille perinteisen suomalaisen saunan lisäksi laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja ihanat pellavapyyhkeet käytettäväksi.

Koska sopivia ei ollut saatavilla, ompelin ensitöikseni 80 pellavapyyhettä ja opettelin valmistamaan saippuaa. Saunarakennus valaistiin kynttilöillä, joten kehitin sitä tarkoitusta varten pitsikynttilät ja ryhdyin pyörittelemään mehiläisvahakynttilöitä asiakkaiden iloksi. Tuotteista pidettiin ja niitä haluttiin ostaa, ja nyt meillä on useita jälleenmyyjää ympäri Suomea.

Kaikki Kaurilan Saunan kosmetiikkatuotteet ja kynttilät tehdään edelleen käsityönä ja olen innokkaasti kehittänyt uusia tuotteita joka vuosi. Tuotanto on siirtynyt Meilahdesta Helsingin Pitäjänmäelle ja nyt minulla on onneksi jo apunani muutama ahkera saunatonttu. 

Vuonna 2019 toteutin yhden haaveeni ja perustin saunakaupan Helsingin Munkkiniemeen. Sinne olen valinnut laadukkaita ja omaperäisiä saunaan ja saunomiseen liittyviä tuotteita luonnonkosmetiikasta kylpytakkien ja huopatossujen kautta aitoihin puukiuluihin. Koko myymälän valikoima on myös saatavilla verkkokaupastamme.

Kiitos, että olet sivuillamme. Toivottavasti löydät jotain ihanaa itsellesi.