Kaurilan Sauna

 HISTORIA

Kaurilan sauna Oy sai alkunsa Helsingin Vanhassa Meilahdessa, kun yrityksen perustaja ja omistaja Saara Heikkinen avasi pihasaunansa yleiseen käyttöön vuonna 2009. Kaurilan yleinen sauna oli toiminnassa vuosina 2009 - 2019. Saunomisen lisäksi Saara teki asiakkaiden iloksi luonnonkosmetiikkaa, kynttilöitä ja pyyheliinoja. Sauna-asiakkaat halusivat ostaa niitä mukaansa ja niin tuotteiden valmistus alkoi.

         Saara saunan lämmityksessä

LUONNONKOSMETIIKKA

Saara on kehittänyt kaikki Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikkatuotteet, joita on kaikki versiot mukaa lukien reilusti yli 100. Ensimmäiset 10 -vuotta Saara teki myös itse kaikki tuotteet, mutta nyt meillä on apuna muutama ihana saunatonttu. Kaikki kosmetiikkatuotteet valmistetaan edelleen käsityönä Helsingissä toimitiloissamme Pitäjänmäellä. Luonnonkosmetiikkasarjalla on FI-Natura sertifikaatti.

 

       Vadillinen jalkakylpytabletteja        

PYYHKEET JA KYLPYTAKIT

Ensimmäiseksi työkseen Saara ompeli 80 pellavaista pyyhettä ja laudeliinaa saunavieraille. Nykyään nämä hiuppulaadukkaat pyyhkeet ommellaan Ateljé-Ompelimo Kensyrin toimesta Helsingin Katajanokalla. Seuraavaksi Saara halusi suunnitella itselleen kylpytakin ja tällä hetkellä meillä on valikoimassa Saaran suunnittelemia Keijun ja Tontun takkeja eri väreissä. 

 

                      Saara Keijuntakissa

VERKKOKAUPPA JA MYYMÄLÄ

Kaurilan Saunan verkkokaupassa ja myymälässä Helsinkin Pitäjänmäellä on yli 2000 ihanaa tuotetta jota tuovat arkeen luksusta. Verkkokaupan ja myymälän valikoima on sama ja myymälän saldot ovat näkyvillä verkkokaupassa. Valikoimassa on koko Kaurilan Saunan tuotevalikoiman lisäksi muiden valmistajien luonnonkosmetiikka, ekologisia pesuaineita, Englantilaistyyppisiä vintage -yöpaitoja, ihania huopatossuja, Hamam -tuotteita ja paljon muuta.

 

                   Kuva myymälän parvelta (Munkkiniemen Puistotie 2, Helsinki)

 

Tervetuloa tutustumaan,

Lämpimin terveisin,

Saara