Lehdistötiedote 24.11.2020

LEHDISTÖTIEDOTE 24.11.2020

Saunarakennuksen omistaja vaihtuu ja Kaurilan sauna lopettaa yleisen saunatoimintansa Vanhassa Meilahdessa.

 “Ilmoitan haikeana, että Kaurilan saunan vuonna 2009 alkanut yleinen saunatoiminta on päättynyt nykyisissä tiloissa. Olen joutunut luopumaan saunarakennuksen omistusosuudestani ja tämä tarkoittaa sitä, että saunatoimintaan tulee tauko.

Haluan kiittää kaikkia Kaurilan saunan ihania asiakkaita menneistä vuosista ja yhdessä koetuista hetkistä. Yleisen saunan pitäminen on minulle sydämen asia ja toiminta jatkuu heti, kun löydämme saunatoiminnalle uudet ja entistä paremmat tilat.” -kertoo Kaurilan saunan perustaja Saara Heikkinen.

Kaurilan sauna on ollut erittäin suosittu niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa ja saunaa on esitelty jopa New York Timesin sivuilla. Tripadvisorissa saunan arvosana on täydet viisi tähteä, joka kertoo siitä, että Kaurilan saunan tarjoamaa palvelua arvostetaan suuresti.

 “Tahdon tarjota asiakkaillemme perinteisen suomalaisen saunan, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Olen lähestynyt Helsingin kaupunkia useaan otteeseen sopivan paikan löytämiseksi ja uskon, että kaupunki ymmärtää Kaurilan saunan merkityksen helsinkiläisten arjessa ja turistien keskuudessa.

Olen perustanut adressin alla olevaan osoitteeseen, jonka allekirjoittamalla voit halutessasi antaa tukesi hankkeelle.

https://www.adressit.com/kaurilan_saunan_yleisen_saunatoiminnan_jatkumisen_puolesta

Helsinkiläiset ansaitsevat mielestäni paikan, johon voi tulla rentoutumaan ja pysähtymään arjen keskellä. Rakastan saunavieraitani ja suomalaista saunaa ja teen kaikkeni, että toiminta jatkuu mahdollisimman pian”. -Saara jatkaa.

Kaurilan sauna Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka on pitänyt yleistä saunaa Helsingin Vanhassa Meilahdessa vuodesta 2009. Yleisen saunan lisäksi yritys valmistaa käsityönä luonnonkosmetiikkaa ja kynttilöitä sekä myy kaikkea saunomiseen liittyvää Munkkiniemessä sijaitsevassa myymälässä. 

Saunatoimintaan tuleva tauko ei vaikuta yrityksen muuhun liiketoimintaan.