Hamppuöljy CANNABIS SATIVA (kotimainen) Hoitoöljyt DIY Kosmetiikka

Kosteuttava kasviöljy - (kotimainen) 100ml

€12.90 Ale Säästä

Tuote on saatavilla Saatavilla 0 kpl Tuote on loppuunmyyty Tuote ei ole saatavilla

Hamppuöljy, joka tunnetaan myös nimellä hampunsiemenöljy on hamppukasvin siemenistä saatava kasviöljy. Hamppu luokitellaan yhdeksi ilmastoystävällisimmistä kasveista ja monipuolisuudeltaan sopii monen erilaisen tuotteen raaka-aineeksi. Hamppuöljy soveltuu muun muassa hiusten, kynsien sekä koko vartalon ihon hoitoon.

Diy kosmetiikan kotimainen hamppuöljy sisältää omega-3, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja sekä gammalinoleenihappoa (GLA:ta).  Omega-6 ja -3 rasvahappoja hamppuöljyssä onkin juuri optimaalisessa suhteessa, joten ihosi saa niistä kaikki hyödyt irti. Edellisten lisäksi hamppuöljy sisältää paljon ihmiselle tärkeitä aminohappoja sekä E-vitamiinia.

Hamppuöljy pehmentää ja kosteuttaa ihoa, sekä estää kosteuden haihtumisen iholta jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Siitä saatavat rasvahapot myös kiihdyttävät ihosolujen aineenvaihduntaa korjaten vaurioitunutta ihoa. Lisäksi Hamppuöljyllä on tulehdusta alentavia vaikutuksia, joten se rauhoittaa useiden ihosairauksien oireita. Hamppuöljy sopii mainiosti myös rasvoittuvalle ja normaalille ihotyypille.

Säilytys: viileässä ja auringonvalolta suojattuna.