Hemmottele ja hoida jalkojasi!

Julkaissut Terhi Laakso

Kaurilan Saunan jalkakylpy ja -voide ovat väsyneidenkin jalkojen parhaat kaverit

Aina ei tulekaan ajatelleeksi, miten paljosta jaloilleen onkaan kiitollinen. Koipemme kannattalevat koko kehoamme urheasti päivät pääksytysten eikä olekaan ollenkaan ihme, jos ne tuntuvat iltaisin väsyneiltä. Tässä jutussa annetaan jaloille niiden ansaitsema arvostus ja huomio: jalkamme ovat taatusti hemmottelun ja hoitamisen arvoiset! 

 

Kipitämme kiireisinä ja seisomme jaloillamme joka päivä pitkiäkin aikoja. Jaloille olisikin hyvä antaa säännöllisesti hieman hemmottelua ja lempeää huolenpitoa. Kaurilan Saunan jalkakylpy virvoittaa elvyttää täyteen tarmoonsa väsyneetkin jalat ja jalkakylvyn jälkeen sivelty jalkavoide viimeistelee ihosta samettisen pehmeän.

- Itse rasvaan jalkani iltaisin ja samalla annan pienen hieronnan usein hyvinkin väsyneille jaloilleni, Kaurilan Saunan Saara kertoo. Ennen nukkumaanmenoa tehty lempeä jalkahieronta auttaa häntä rentoutumaan päivän tiimellyksistä ja nukkumaan levollisemmin.

Saara tekee jalkahoidon iltaisin hemmotellakseen väsyneitä jalkojaan.

 

Kaurilan Saunan ylellisen tuntuinen jalkavoide pehmentää jalat ja ravitsee samalla niiden ihoa. Jalkavoiteita on saatavilla piparmintun, laventelin, appelsiinin ja sitruunaruohon tuoksuisina.

Tiesitkö muuten, että nämä jalkavoiteet ovat saaneet inspiraationsa Kaurilan Saunan huippusuositusta deodorantista, joka toimii myös jalkahikeen? NIin deodorantin kuin jalkavoiteidenkin yhtenä ainesosana taikojaan tekee sooda, joka hillitsee hienhajua. Jalkavoiteen hemmottelevien ominaisuuksien lisäksi voiteella on siis myös jalkoja raikkaana pitäviä vaikutuksia!

Jalkavoide toimii myös jalkadeodoranttina.

 

Kaurilan Saunan jalkavoiteet saivat alkunsa jalkakylpytabletteihin ihastuneiden asiakkaiden toiveista, joiden tuloksena Saara alkoi kehitellä jalkoja hoitavaa voidetta. 

- Monet pitävät jalkineita pitkiä aikoja jaloissaan ja toisinaan epämieluisat tuoksut voivat yllättää. Siksi halusin lisätä hittituotteiksemme nousseiden deodoranttivoiteiden ominaisuuksia mukaan jalkavoiteeseen, Saara muistelee tuotekehityksen etenemistä.


Kaurilan Saunan jalkavoiteista suosituimpia ovat raikkaan tuoksuinen, vetreyttävä ja viilentävä Piparminttu ja kokonaisvaltaisesti rentouttava Laventeli. Kaurilan Saunan Jaakko käyttää mielellään viilentävän tuntuista Piparminttu-jalkavoidetta iltaisin, jos jalat tuntuvat päivän tohinoiden jälkeen vielä kiireisiltä.
Niin laventeli kuin piparminttukin ovat tuttuja tuoksuja jalkojenhoitomaailmassa ja myös siksi ihmisten on ollut helppoa tykästyä näihin voiteisiin. 

- Erityisen innoissamme asiakkaamme ovat kuitenkin olleet jalkavoiteidemme “2 in one” -koostumuksesta eli siitä, että jalkavoiteessamme on perinteisen hoitovaikutuksen lisäksi deodoroivia ominaisuuksia, Saara toteaa.

Kaurilan Saunan jalkavoiteissa on ihanat eteerisistä öljyistä tulevat tuoksut.


Kylve jalkasi entistäkin ehommiksi!

Kaurilan Saunan jalkakylvyt ovat suosittuja lahjoja ja tuliaisia, jotka taatusti ilahduttavat saajaansa. Suloisiin rasioihin kauniisti pakatut jalkakylpypallerot valmistetaan artesaanihengessä Kaurilan Saunan toimitiloissa Helsingin Pitäjänmäessä käsintehtyjen konvehtien tapaan: jokainen pallero siis pyöritellään yksitellen käsityönä.

Kovasti kehuja keränneet jalkakylvyt ovat monen mielestä jalkakylpytuotteiden parhaimmistoa, jotka “vievät hurmokseen jo pelkällä ulkonäöllään”. Kauniit pakkaukset, ihanat tuoksut ja väsyneitä jalkoja virvoittavat ominaisuudet ovat saaneet osakseen eniten kiitosta.

Kuarilan Saunan jalkakypytabletit on pakattu 4 tabletin pakkauksiin.

Jalkakylvyistä suosituin on uupuneita jalkoja virvoittava, raikkaan tuoksuinen Piparminttu, jonka tuoksuisten kylpypalleroiden pinta on taidokkaasti koristeltu rosépippurilla ja rakuunalla.

Kaurilan Saunan jalkakylpyjä on saatavilla limen, appelsiinin, sitruunaruohon, greipin, teepuun, eukalyptuksen, laventelin ja piparmintun tuoksuisina sekä kokonaan tuoksuttomina versioina.


Usein luonnonkosmetiikkalaatuiset jalkakylpyainekset ovat yrteillä ja eteerisillä öljyillä ryyditettyjä kylpysuoloja. Kaurilan Sauna päätti kuitenkin tehdä tuottensa toisin; pallonmuotoisessa jalkakylvyssä on merisuolan ja eteeristen öljyjen lisäksi soodaa ja kookosöljyä.

- Jalkakylpyjemme korkealaatuisten raaka-aineiden yhdistelmä valikoitui pitkällisen testaamisen tuloksena. Lopullisessa tuotteessa yhdistyvätkin mielestämme ihanalla tavalla hoitavuus, kosteutus ja puhtaus, tuotteen kehittänyt Saara kertoo ja jatkaa:

- Esteettisyys on minulle tärkeää. Koen, että pienetkin yksityiskohdat tuotteissa tuovat arkeen juuri oikeanlaista luksusta, hän jatkaa.


Herttaisen hemmottelevat jalkakylvyt ovatkin Saaran omia jalkojenhoitotuotesuosikkeja: 

- Jalkakylpy antaa hyvän syyn pysähtyä nauttimaan tästä hetkestä. 


Saara nauttiikin jalkakylvyistä yleensä silloin, kun haluaa hiljentää vauhtiaan ja antaa ajatustensa lepattaa. Jalkakylpytuokioiden tuoksinassa onkin mieleen juolahtanut monenlaisia oivalluksia. Jalkakylpyjen lisäksi myös jalkavoiteella on selkeä paikka Saaran rutiineissa:

- Yöpöydälläni on purkki, josta hieron jalkoihini voidetta ennen nukkumaan menoa. Sen myötä toivotan itselleni kauniita unia.Hemmotteleva jalkojenhoitohetki hoitorutiini jalkojesi iloksi


Kevään saavuttua myös sandaalikausi lähestyy kovaa kyytiä. Kaurilan Saunan hemmottelevilla jalkatuotteilla saat helposti hoidetuksi jalkasi paraatikuntoon. Suo siis itsellesi rentouttava tuokio, jolloin hemmottelet jalkojasi hellävaraisesti hoitaen!


  1. Tee ensin jalkakylpy. Laita kuumanlämmintä vettä vatiin. Lisää sekaan yksi jalkakylpytabletti. Aseta jalkasi kylpyveteen ja rentoudu kaikessa rauhassa jalkojesi kylpiessä noin 15-20 minuutin ajan. Halutessasi voit kuoria jalat kylvyn aikana. Kuorintaan sopii mainiosti Kaurilan Saunan Ruususuola-kuorintapala tai Hiekkasaippua. Kuorinta pehmentää jalkojesi ihoa ja saa ylimääräisen ihosolukon irtoamaan. Kuorinnan ansiosta myös kylvyn jälkeen siveltävän jalkavoiteen tehoaineet imeytyvät ihoosi tehokkaammin.

  2. Kylvyn ja kuorinnan jälkeen voit tarpeen vaatiessa leikata tai viilata kyntesi.  

  3. Viimeistele hemmottelutuokio hieromalla jalkoihisi niiden ihoa ravitsevaa ja kosteuttavaa voidetta. Jos tahdot tehokosteuttaa jalkasi, voit käyttää jalkavoidetta naamion tapaan: levitä silloin paksu kerros voidetta jaloillesi ja anna sen imeytyä verkalleen. 

 

Nyt saat ihanat jalkakylpytabletit ja jalkavoiteet -15%
alekoodilla: Rakkaatjalat

Tarjous on voimassa 22.3.2022 saakka Kaurilan Saunan verkkokaupassa. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. 

Kaurilan Saunan jalkavoiteet kosteuttavat ja hoitavat jalkoja.← Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu →Jätä kommentti